Technical Designer, ROL Jönköping

ROL Fredbergs is foremost a manufacturing company with extensive experience in a wide range of retail markets. Since 1985 we have been rolling out gas stations, electronics stores, pharmacies, supermarkets, fashion stores and convenience concepts. One of our key strengths is to transform concepts and designs into fully engineered solutions. Together with knowledgeable people, first class project management and a flexible production platform, we build long term relationships with our customers.

Är du konstruktör och triggas av innovativa lösningar? Som medarbetare på ROL Fredbergs får du möjligheten att skapa, utveckla och använda dina idéer dagligen. Vi erbjuder dig en miljö präglad av entreprenörsanda och innovationskraft. Du kommer att omges av skickliga kollegor med hög expertis och få möjlighet att arbeta med utveckling av befintliga produkter och nyutveckling. Tjänsten ger dig chansen att bli en del av ett framgångsrikt team, med goda möjligheter till personlig utveckling såväl nationellt som internationellt.
 
Arbetsuppgifter
Som Technical Designer hos oss kommer du att få ansvara för utveckling av befintliga såväl som nya produkter, konstruktion av designritningar från arkitekter samt att tillsammans med övriga teamet konstruera inredningsdetaljer i trä, metall, glas och akryl till både gamla och nya kunder. Främst för produktion av inredningsdetaljer till butiker och restauranger i olika kommersiella miljöer runt om i hela landet, men även projekt inom Europa. Projekten är av olika karaktär ꟷ  i allt från enstaka nya koncept till stora kedjor med roll-outs över hela landet och även till viss del i andra länder.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad konstruktör eller produktutvecklare med ett antal års yrkeserfarenhet från retail. Du har goda kunskaper i användande av Solid Works eller Inventor. Dina kunskaper av utvecklings- och projektprocesser för framtagning av plåt, trä och plastdetaljer är goda, och vi sätter stort värde på om du har vilja och förmåga att utvecklas till att leda delar av eller hela projekt. Meriterande är även kunskaper affärssystemet IFS.

Som person är du van vid att agera självständigt likväl arbeta i olika projektgrupper. Du är drivande, analytisk och ansvarstagande, och du har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du trivs att arbeta i en föränderlig miljö, ofta i ett högt tempo och du har en god förmåga att alltid agera affärsmässigt. Du förväntas kunna ha direktkontakt med kund, för att fungera som support och bollplank. Eftersom du kommer ha kontakt med kollegor och kunder i olika delar av värden är engelska ett krav. I övrigt kräver rollen körkort B.
 
Ansökan
Din ansökan till tjänsten vill vi ha senast den 2019-10-27. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mico Olsen på telefon: 036 36 88 36 eller Marie Abrahamsson på telefon 036 36 88 38. Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan