Project Manager, ROL Jönköping

ROL Fredbergs is foremost a manufacturing company with extensive experience in a wide range of retail markets. Since 1985 we have been rolling out gas stations, electronics stores, pharmacies, supermarkets, fashion stores and convenience concepts. One of our key strengths is to transform concepts and designs into fully engineered solutions. Together with knowledgeable people, first class project management and a flexible production platform, we build long term relationships with our customers.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till att driva och utveckla en av ROL Fredbergs största och viktigaste kunder. Som Project Manager får du ansvar att tillsammans med Team ledare att driva och utveckla försäljningen med omsättnings- och resultatansvar både på kort och lång sikt. Att bygga relationer och samverka med både interna och externa resurser är en avgörande del varför det krävs att du är en duktig kommunikatör och relationsbyggare.  Du blir del av ett växande team med högt tempo och drivna medarbetare, där flexibilitet är viktigt och egna initiativ uppmuntras. Det finns stora möjligheter för dig som vill utvecklas, både personligt och i din yrkesroll.  ROL Fredbergs är ett växande bolag, som erbjuder dig engagerade och erfarna kollegor, möjligheter till utbildning och utveckling, samt en företagskultur där vi har roligt både under och efter arbetet.

Arbetsuppgifter 
Rollen som Project Manager innebär att du kommer att avlasta Team ledarna genom att överta arbetsuppgifter av både strategisk och operativ karaktär. Exempel på arbetsuppgifter är förvaltning och utveckling av affären, tillse att kunden alltid blir dirigerad till rätt kompetens och att dennes frågor alltid blir besvarade, samt övriga arbetsuppgifter som kan ligga inom rollen för en Project Manager. 
  
Kvalifikationer 
Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter och relevant utbildning. Då ROL Fredbergs har kunder över hela världen är det ett krav att du hanterar engelska obehindrat i tal och skrift. Administration är en stor del av dina arbetsuppgifter varför mycket goda kunskaper i Office-paketet är ett krav. Har du dessutom kunskaper i och av affärssystemet IFS eller liknande är detta starkt meriterande. Rollen kräver även att du har möjlighet till resor, både nationellt och internationellt. I övrigt kräver rollen körkort B.

Ansökan
Din ansökan till tjänsten vill vi ha senast den 2019-10-27. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mico Olsen på telefon: 036 36 88 36 eller Marie Abrahamsson på telefon 036 36 88 38. Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan