Business Developer - ROL Jönköping

ROL Fredbergs is foremost a manufacturing company with extensive experience in a wide range of retail markets. Since 1985 we have been rolling out gas stations, electronics stores, pharmacies, supermarkets, fashion stores and convenience concepts. One of our key strengths is to transform concepts and designs into fully engineered solutions. Together with knowledgeable people, first class project management and a flexible production platform, we build long term relationships with our customers.

ROL Fredbergs utökar nu vårt team i Jönköping inom affärsområdet Retail Concepts! Har du en passion för att bygga långsiktiga relationer och utveckla nya och befintliga kundrelationer? Vill du växa i rollen som säljare, eller har du redan skaffat dig erfarenhet och söker en mer framträdande roll inom försäljning? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker en relationsskapande säljare med placering i Jönköping. 

Din vardag
I rollen som Business Developer för Retail Concepts får du möjlighet att vara med att växa och förbättra ROL Fredbergs affär i syfte att öka marknadsandelar samt utveckla försäljningen i Skandinavien. Du jobbar kontinuerligt med att identifera och kontakta potentiella kunder, samt att strategiskt förfina vår säljprocess.

Tjänsten passar dig som trivs med mycket eget ansvar, men bakom dig har du även stöd av ett starkt och kompetent team av kontoansvariga, projektledare och tekniker. Utöver detta har du mycket kontakt med vår europeiska säljorganisation där ni följer upp, stöttar och delar erfarenheter. Du kommer även ha kontakt med ledningsgruppen, där ni tillsammans tar fram strategi för säljarbetet.

Fokus i din roll
  • Prospektering och nykundsbearbetning
  • Driva och ansvara för säljprocessen
  • Hantera CRM och offertsystem
  • Koordinering av marknadsmaterial 
  • Vara ett stöd i upphandlingsarbete och försäljning till befintliga kunder vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en bakgrund inom sälj och marknad, med åtminstone några års erfarenhet. Har du tidigare jobbat inom retailbranchen är det meriterande! Vi söker en driven teamplayer som ser möjligheter och lösningar snarare än problem och som med ett strategiskt mindset kan utveckla våra affärsmöjligheter. Du är organiserad och bekväm med att hantera flera projket med många kontaktytor, både internt och externt. För oss viktigt att du har rätt personlighet för att passa in som en del av vårt team!
Du är van att agera självständigt, likväl arbeta i olika projektgrupper, och vi sätter stort värde på att du kan, eller har ambition att utvecklas till att, leda säljprocessen. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö, har hög ansvarskänsla samt god förmåga att kommunicera. I övrigt kräver rollen svenska och engelska i tal och skrift samt körkort B. 

Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning.
Pleceringsort Jönköping.
Du rapporterar till affärsområdesansvarig (Head of Client Solutions). 

Ansökan

Din ansökan till tjänsten vill vi senast få in den 2023-06-16.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor Lorentzon, Head of Client Solutions, på telefon: 036-36 89 27 eller mejl, viktor.lorentzon@rolgroup.com eller Agneta Persson, Head of HR, på telefon: 036-36 89 22.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansäkningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansökan